Σας προλαβαίνουμε όλους

Ελάτε στο γραφείο μας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατηγορίας 5 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και προλάβετε την προθεσμία που έχει δώσει το ΥΠΕΚΑ για αυτά τα αυθαίρετα. Είμαστε στην διάθεσή σας με συνέπεια αλλά και οικονομία

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Το γραφείο μας ανέλαβε πρόσφατα την ενεργειακή επιθεώρηση τριών σχολείων του Δήμου Μελισσίων συνολικής επιφάνειας 3.550μ².

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα με την ολοκλήρωση των εργασιών και την κατηγορία που αναβαθμίστηκαν.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ SITE

Σας ανακοινώνουμε υπερήφανα τη δημοσίευση του ανανεωμένου μας Website, με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς.

Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη , θέλουμε να προσφέρουμε πληροφορίες τόσο για την ανάδειξη της δουλειάς μας όσο και σε ενημέρωση σχετικά με νέα και εξελίξεις στο χώρο της κατασκευής.

Επικοινωνήστε με την την GAce για όποια πληροφορία σας απασχολεί στο χώρο της μελέτης και κατασκευής κτιριακών έργων και ακολουθείστε μας στα social media.

H ενεργειακή συμπεριφορά των Φυτεμένων Δωμάτων

Flat-green-01 πρασινο δωμα

Θα μπορούσαν οι πράσινες οροφές/φυτεμένα δώματα να λειτουργήσουν ως ρυθμιστές της ενεργειακής συμπεριφοράς των σύγχρονων κτιρίων και να αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος;

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ