Ποιοί είμαστε

Η GAce Μελετητική - Κατασκευαστική ξεκίνησε το 1960 με ιδιωτικά έργα σε Αττική και Βοιωτία, ασχολήθηκε με την εμπορική κατασκευή κατοικιών την δεκαετία του ’90 και μετέπειτα με ειδικά ιδιωτικά και δημόσια κτίρια. Σήμερα αποτελεί μία μεγάλη ομάδα με  συνεργασίας εξειδικευμένων Μηχανικών από όλους τους κλάδους, με εμπειρία αρκετών ετών και εξειδίκευση στον χώρο των οικοδομικών έργων, σε επίπεδο τεχνικό-οικονομικών μελετών καθώς και σε τεχνικά έργα μικρών και μεγάλων ενεργειακών κατασκευών.


Η εταιρία μας παρέχει:

  • Δωρεάν εκτίμηση της κατάστασης του ακινήτου σας από έμπειρους Μηχανικούς.
  • Δωρεάν τεχνο–οικονομική προσφορά.
  • Σχεδιασμό κάθε Έργου με οικονομικό και χρονικό προγραμματισμό. Ο σωστός Σχεδιασμός για ένα έργο είναι το Α και το Ω για την επιτυχία του. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, χρησιμοποιώντας προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής, δίνουμε την μέγιστη απόδοση στα έργα – επενδύσεις σας.
  • Επιστημονική αντιμετώπιση του έργου.
  • Επαφή με την εξέλιξη του έργου σας κάθε στιγμή . Μέγιστη Εξυπηρέτηση των πελατών μας, με σκοπό την πλήρη ενημέρωσή σας για την πρόοδο των εργασιών του έργου σας .
  • Υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας ,μέσα από την συνεχή εκπαίδευση όλων των συνεργατών μας, την πιστοποίηση των υπηρεσιών μας αλλά και την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς μας από τους ίδιους τους πελάτες μας.
  • Χαμηλές τιμές  

2014-11-10 16.14.40

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ

Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π

 Ο Γεώργιος Αδριανός είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός  του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 1991. Έχει  Πτυχίο μελετητικό στις κατηγορίες έργων 6 αρχιτεκτονικές μελέτες και 7 ειδικές αρχιτεκτονικές μελέτες. Έχει εργαστεί ως PROJECT MANAGER του αρχιτεκτονικό τμήματος της κατασκευαστικής εταιρίας   “NGK Α.Ε. μέχρι το 2002 σε πλήθος ειδικών κτιρίων. Από το 2004 είναι μέλος της GAce στο μελετητικό τμήμα και από το  2010 είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων δίνοντας έμφαση στον ενεργειακό και βιοκλιματικό σχεδιασμό των κτιρίων.

grafeio1

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ

Ο Γεώργιος Αποστολόπουλος είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και σπούδασε  στην Πολυτεχνική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νικης  το 1987 . Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τις κατασκευές ιδιωτικών έργων αποκτώντας εμπειρία στον σχεδιασμό και εφαρμογή οικοδομικών αδειών οικοδομικών έργων. Εργάστηκε σε μεγάλα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ από το 1998 αποκτώντας πείρα και στα μεγάλα υπόγεια έργα καθώς και στην οργάνωση μεγάλων εργοταξίων. Το 2002 ανέλαβε εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ μέχρι το 2004 επεκτείνοντας την εμπειρία του και στην οδοποιία. Από το 2004 έως σήμερα ασχολείται με την GACE μελετητική – κατασκευαστική, έχει μελετητικό πτυχίο στις κατηγορίες 2 και 8 και ασχολείται με στατικές μελέτες, στατική επάρκεια κτιρίων από σκυρόδεμα πέτρα και μέταλλο