Αποτυπώσεις εσωτερικού χώρου με κάθε λεπτομέρεια

Η εταιρεία μας έγινε κάτοχος της pro2 camera 3d professional τηςMatterport. Μπορουμε να αναλάβουμε παντώς ειδους αποτύπωση εσωτερικού χώρου σε λίγη μόνο ώρα με το μικρότερο δυνατό κόστος για εσάς. Επίσης αποτυπώνουμε κατοικίες και διαμερίσματα με χρήση VR Camera για τους μεσίτες οι οποίοι χρειάζονται υλικό για την προώθηση των διαμερισμάτων.

 

Σας προλαβαίνουμε όλους

Ελάτε στο γραφείο μας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κατηγορίας 5 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και προλάβετε την προθεσμία που έχει δώσει το ΥΠΕΚΑ για αυτά τα αυθαίρετα. Είμαστε στην διάθεσή σας με συνέπεια αλλά και οικονομία

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Το γραφείο μας ανέλαβε πρόσφατα την ενεργειακή επιθεώρηση τριών σχολείων του Δήμου Μελισσίων συνολικής επιφάνειας 3.550μ².

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα με την ολοκλήρωση των εργασιών και την κατηγορία που αναβαθμίστηκαν.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ SITE

Σας ανακοινώνουμε υπερήφανα τη δημοσίευση του ανανεωμένου μας Website, με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς.

Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη , θέλουμε να προσφέρουμε πληροφορίες τόσο για την ανάδειξη της δουλειάς μας όσο και σε ενημέρωση σχετικά με νέα και εξελίξεις στο χώρο της κατασκευής.

Επικοινωνήστε με την την GAce για όποια πληροφορία σας απασχολεί στο χώρο της μελέτης και κατασκευής κτιριακών έργων και ακολουθείστε μας στα social media.