4οροφη πολυκατοικία

Η υψομετρική διαφορά του οικοπέδου ,σε συνδυασμό με τους περιορισμούς του ιδεατού στερεού από την οδό Δράκου , δημιούργησαν κάποιες δυσκολίες στην διάρθρωση του κτιρίου.
Τελικά η λύση οδηγήθηκε στην κλιμάκωση του όγκου του κτιρίου , με παράλληλη εκμετάλλευση της θέας που βρίσκεται προς την οδό Κάδμου.
Ο τρίτος και ο τέταρτος όροφος αποτελείται από όροφοδιαμερίσματα με κλιμακωτές βεράντες από τη δυτική πλευρά που έχει και τη θέα.
Έμφαση δόθηκε στην διαφοροποίηση του όγκου , ώστε να σχηματίζονται ανεξάρτητες χρωματικές ενότητες , που αναδεικνύουν περισσότερο την πλαστικότητα του κτιρίου. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι εξώστες με τα συμπαγή στηθαία , τα οποία τονίζουν την κλιμάκωση της δυτικής πλευράς , ενώ προς την πλευρά της οδού Δράκου οι εξώστες είναι μικρότεροι και παίζουν το ρόλο ενοποίησης του όγκου καθ’ ύψος .

5οροφη πολυκατοικία

Πρόκειται για οικόπεδο με έντονη κλίση που βλέπει σε τρείς δρόμους και παρεμβάλλεται στην μία γωνία του ένα τμήμα αρχαιολογικού χώρου. Η κατασκευή περιλαμβάνει καταστήματα και γραφεία στο ισόγειο και διαμερίσματα κατοικίας στους υπόλοιπους ορόφους.

5οροφη πολυκατοικία

Πρόκειται για την μελέτη πενταώροφης πολυκατοικίας στην οδό Κιθαιρώνος στην Θήβα, σε οικόπεδο με έντονη κλίση. Το έργο βρίσκεται ακόμη σε φάση κατασκευής.